Thule Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar

429,00

319,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager

De Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager is speciaal ontwikkeld voor de Ducato, Jumper en Boxer vanaf bouwjaar 2007. Deze drager biedt plaats voor twee fietsen en heeft een laadgewicht van 35 kg.

Gebruiksgemak

De constructie van deze fietsendrager is zo ontwikkeld dat u de deuren van de achterzijde gewoon kunt openen. Daarnaast biedt het fietsenrek plaats voor twee fietsen met een maximaal laadgewicht van 35 kg.

Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager

 • Naam: Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager
 • PLU: 1167304
 • Merk: Thule
 • Materiaal: Geanodiseerd aluminium
 • Draagvermogen: Laadgewicht per rail 19 kg. 35 kg
 • Afmetingen: Hoogte: 125 cm
  Breedte: 128 cm
  Diepte: 50 cm
 • Geschikt voor: Ducato, Jumper en Boxer vanaf bouwjaar 2007
 • Tip: Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen
 • Bijzonderheden: De deuren kunnen ook met fietsen bevestigd geopend worden

Recensie: Thule Omni-bike Elite G2 VAN fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief