Thule Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

279,00

225,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager

Met de Thule Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager kunt u eenvoudig twee fietsen meenemen. Dit aantal is zelfs uit te breiden tot vier fietsen.

Vergrendelbaar platform

Voor extra veiligheid is het platform handmatig vergrendelbaar. Door dit platform te vergrendelen kunnen de fietsen niet bewegen tijdens het rijden. De verstelbare bevestigingen met ratelsluitingen zorgen ervoor dat de fietsen tijdens het rijden stevig op de plaats blijven. Om de fietsen makkelijk mee te kunnen nemen zijn de rails van het fietsenrek verstelbaar van links naar rechts.

Specificaties: Thule Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager

  • Naam: Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager
  • PLU: 1167459
  • Merk: Thule
  • Materiaal: Geanodiseerd aluminium
  • Draagvermogen: 60 kg
  • Geschikt voor: 2 fietsen, uit te breiden tot 4 fietsen

Recensie: Thule Omni-Bike Elite G2 Short Version fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief