Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

295,00

225,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager

De Omni-bike Elite G2 van Thule is een fietsendrager met veel gebruiksgemak en -opties. Zo zijn de rails waar de fietsen in staan, makkelijk verschuifbaar van links naar rechts. Daarmee bepaalt u probleemloos de beste positie voor uw fiets.

Tijdens transport staan de fietsen veilig en stabiel dankzij de ovale goten en de verschuifbare fietsklemmen die u handmatig vastzet en voorzien zijn van pompgespen waarmee u de wielen stevig vergrendelt.

Staandaard biedt de Omni-bike Elite G2 plaats aan twee fietsen. Het fietsenrek is met los verkrijgbare sets eenvoudig uit te breiden naar drie of vier fietsen.

Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager

  • Naam: Omni-bike Elite G2 fietsendrager
  • PLU: 1167293
  • Merk: Thule
  • Draagvermogen: Per rail max. 30 kg. Totaal laadgewicht max. 60 kg
  • Montagehoogte: Verstelbaar tussen 80 - 150 cm
  • Tip: Uit te breiden van 2 naar 4 fietsen.
    Plaats de zwaarste fiets aan binnenzijde van het rek.
    Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen

Recensie: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief