2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail

(1)
Op voorraad

74,00

69,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail

De Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail creëert extra ruimte op uw fietsendrager. De extra fietsgoot kan met de adapter aan de fietsendrager bevestigd worden. Het van links naar rechts glijden van de rail maakt het makkelijk om de derde fiets op de drager te plaatsen. Deze 3e rail is geschikt voor de Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager.

Het maximum draaggewicht van de fietsendrager wordt niet verhoogd. Houdt u zich altijd aan de maximale draaglast van het fietsenrek.

Specificaties: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail

 • Naam: Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail
 • PLU: 1112212
 • Merk: Thule
 • Inclusief: Adapter

Recensie: Thule Omni-bike Elite G2 fietsendrager 3e rail

 • 3 de rail
  Gerard Aarnout, 22-06-2016
  Snelle levering
  Goed verzorgd
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief