Thule Omni-Bike Elite 4e rail uitbreiding

Op voorraad

70,00

57,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-Bike Elite 4e rail uitbreiding

Met deze uitbreidingsset kunt u de capaciteit van de Omni-Bike Elite fietsrekken uitbreiden naar 4 fietsen. Op de verschuifbare wielhouder kan vrijwel ieder type fiets gemonteerd worden.

Het maximum draaggewicht van de fietsendrager wordt niet verhoogd. Houdt u altijd aan de maximale draaglast van het fietsenrek.

Specificaties: Thule Omni-Bike Elite 4e rail uitbreiding

  • Naam: Omni-Bike Elite 4e rail uitbreiding
  • PLU: 1018007
  • Merk: Thule
  • Kleur: Blauw
  • Inclusief: Bike holder van 56 cm

Recensie: Thule Omni-Bike Elite 4e rail uitbreiding

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief