Thule Motion 800 dakkoffer

Schrijf een review

Op voorraad

619,00

529,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Motion 800 dakkoffer

Met een Motion 800 dakkoffer van Thule heeft u op een eenvoudige en veilige manier de mogelijkheid om extra bagage, ski´s of snowboards mee te nemen op vakantie. De plaatsing van de dakkoffer vraagt dankzij het voorgemonteerde Power-Click snelmontagesysteem slechts enkele minuten.

Veilig en centraal sluitingssysteem

Aan de binnenkant van de Motion 800 bevinden zich vier Power-Click knoppen waarmee u de koffer vastdraait aan de draagstangen van het dak. Dankzij dit gebruiksvriendelijke bevestigingssysteem is montage niet alleen snel maar ook veilig.

Omdat Thule de dakkoffer heeft voorzien van een slim centraal vergrendelingssyteem is de koffer extra beveiligd. Alleen als alle vergrendelingspunten goed gesloten zijn, kan de sleutel verwijderd worden en de dakkoffer op slot.

Dakkoffer met veel gebruiksgemak

De Motion 800 bevat aan beide zijkanten openingen met handgrepen en hierdoor scharniert de deksel aan twee kanten. Niet alleen vergemakkelijkt dit het laden en lossen maar ook de bereikbaarheid, bijvoorbeeld tijdens demontage. De koffer is op het dak wat meer richting de voorruit gepositioneerd, hierdoor kan de achterklep open zonder tegen de koffer te stoten. De scharnieren zijn voorzien van het veerbekrachtigingssysteem dat soepel openen en sluiten van deksel aanzienlijk verbetert.

Specificaties: Thule Motion 800 dakkoffer

 • Naam: Motion 800 dakkoffer
 • PLU: 1131695C
 • Merk: Thule
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Afmetingen: 205 x 84 x 45 cm
 • Gewicht: 19 kg
 • Inhoud: 460 liter
 • Capaciteit: 5 - 7 ski's of snowboards
 • Laadvermogen: 75 kg
 • Opening: Links / rechts
 • Kleur: Zilver Zwart

Recensie: Thule Motion 800 dakkoffer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief