Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Thule Caravanstyle rafter rond

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Caravanstyle rafter rond

Met een Caravanstyle rafter van Thule wordt de luifel van uw caravan verstevigd. Zo is de luifel beter bestand tegen weer en wind. Deze rafter is speciaal geschikt voor de Caravanstyle etui luifel. Door het plaatsen van deze rafter in het midden wordt de afvoer van regenwater verbeterd. Ook is de rafter uitstekend geschikt voor het ophangen van een zijwand. Wij adviseren wel om in dat geval links en rechts een rafter te plaatsen, zodat de luifel aan twee kanten gelijk wordt ondersteund.

Specificaties: Thule Caravanstyle rafter rond

  • Naam: Caravanstyle rafter rond
  • PLU: 1017934
  • Merk: Thule
  • Soort: Spanstok
  • Materiaal: Verzinkt staal
  • Lengte cm: 230 cm
  • Kleur: Grijs

Recensie: Thule Caravanstyle rafter rond

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief