Thetford Vent button

(1)
Op voorraad
Vanaf:

5,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Vent button

Ontluchtingsknop (vent button), veer (spring) en afdichtingsrubber (seal retainer) voor de handmatige ontluchting van de afvalcassette tijdens het leeggieten.

Geschikt voor de afvalcassettes van de C2/3/4, C-200 serie, C400 serie en C-250 inbouwtoiletten en de Porta Potti draagbare toiletten.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Specificaties: Thetford Vent button

 • Naam: Vent button
 • PLU: 1056483C
 • Merk: Thetford
 • Kleur: Keuze tussen 16 (Groen),
  78 (Geel), 79 (Edelwit), 89 (Graniet) en 92 (Oranje)
 • Kleur: 16 Groen 78 Geel 79 Edelwit 89 Graniet 92 Oranje

Recensie: Thetford Vent button

 • Tredfort toilet
  J. de Rijk, 09-08-2016
  Bij mijn toilet in de caravan was de ventilatie plug stuk twee dagen voor mijn vakantie , uw bedrijf heeft deze met spoed opgestuur en ik heb alles nog in orde kunnen maken voor ons vertrek.
  perfect geregeld !!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief