Thetford Tank Freshener reinigingsmiddel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Tank Freshener reinigingsmiddel

Gebruik Thetford Tank Freshener voor een verfrissende start van uw vakantie.

Een doeltreffende vloeistof voor dagelijks gebruik en onderhoud van de vuilwatertank en de leidingen van campers en caravans. Tank Freshener vermindert en voorkomt aanslag en vetafzetting in de leidingen en afvalwatertank en zorgt voor een frisse en schone afvalwatertank. Geen onaangename luchtjes meer uit de douche, de wasbak of de afvalwatertank van uw caravan of camper doordat het de geur van het stilstaand water maskeert met een frisse dennengeur.

- Vloeistof voor de dagelijkse verzorging van de vuilwatertank en de leidingen van uw voertuig
- Reduceert en voorkomt aanslag en vetafzetting in de afvoerbuizen en vuilwatertank
- Vermindert onaangename geuren van de vuilwatertank, douche, wasbak of gootsteen
- Maakt de vuilwatertank fris en schoon
- Verbetert de hygiëne en bevordert probleemloos legen van de vuilwatertank

(Tank Freshener is geschikt voor de vuilwatertank voor opvang van water uit de wasbak, douche en keuken. Het is niet geschikt voor gebruik in de afvaltank van het toilet.)

Specificaties: Thetford Tank Freshener reinigingsmiddel

  • Naam: Tank Freshener reinigingsmiddel
  • PLU: 1045802
  • Merk: Thetford
  • Soort: Reinigingsmiddel voor vuilwaterinstallatie
  • Inhoud: 1,5 liter
  • Dosering: 50 ml per 25 liter tankcapaciteit

Recensie: Thetford Tank Freshener reinigingsmiddel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief