Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thetford Sliding cover

Op voorraad

9,49

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Sliding cover

De afdichtingsschuif is geschikt voor de afvalcassettes van de Thetford C2/3/4, C-200 (21333) en C400 (32301) inbouwtoiletten. Het beste kunt u de schuif schoonmaken met Thetford Badkamerreiniger. Gebruik nooit huishoudelijke producten (oplosmiddelen of andere krachtige schoonmaakmiddelen). Deze kunnen blijvende schade veroorzaken aan de afdichtingen en andere onderdelen van het toilet.

Schoonmaken

Droog de afdichtingen en schuif grondig, spuit ze in met Thetford Siliconenspray en neem ze vervolgens af met een doek of stuk toiletpapier. Herhaal bovenstaande handelingen wanneer de afdichtingen en schuif echt vies zijn of wanneer het openen en sluiten van de schuif zwaarder gaat. Gebruik nooit vaseline, dit kan lekkage veroorzaken en kan ervoor zorgen dat het mechanisme moeilijk open en dicht gaat.

Specificaties: Thetford Sliding cover

  • Naam: Sliding cover
  • PLU: 1057268C
  • Merk: Thetford
  • Kleur: 32301: 06 (Donkergrijs)
    21333: 74 (Grijs)
  • Kleur: 06 Donkergrijs 74 Grijs

Recensie: Thetford Sliding cover

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief