Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thetford Outside Vent 23786

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Outside Vent 23786

De Outside Vent is een Thetford accessoire dat speciaal ontwikkeld is voor de C-200 toiletten. Dit ontluchtingssysteem voorkomt de opbouw van onaangename luchtjes in een caravan of camper. Vooral in campers kan door het rijden met een open raam, een luchtdrukverschil ontstaan waardoor de kans op vervelende luchtjes afkomstig uit de afvaltank toeneemt. Door gebruik te maken van de Outside Vent worden al deze luchtjes afgevoerd naar buiten en is men in de camper of caravan altijd gegarandeerd van frisse lucht.

Installatie

De Outside Vent is eenvoudig te installeren. De montage bestaat uit drie basisstappen. De bestaande, automatische ventilatie van het C-200 cassettetoilet wordt vervangen door het nieuwe Outside Vent systeem, waardoor vervelende luchtjes direct worden afgevoerd door de naar buiten gekoppelde luchtafvoer. Deze afvoer wordt bevestigd aan een ventilatieschelp die op zijn beurt op het serviceluik gemonteerd moet worden. De installatie van de Outside Vent heeft geen invloed op de bediening van het toilet en werkt zonder een ventilator of filter. Voor een efficiënte en probleemloze werking van het toilet worden Thetford toiletvloeistoffen aanbevolen.

Specificaties: Thetford Outside Vent 23786

  • Naam: Outside Vent 23786
  • PLU: 1059793
  • Merk: Thetford
  • Kleur: Zwart/wit

Recensie: Thetford Outside Vent 23786

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief