2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Thetford N3145 absorptiekoelkast

(1)
Op bestelling

1425,00

1325,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford N3145 absorptiekoelkast

De Thetford N3145 absorptie koelkast is een koelvriescombinatie met een dubbele deur. Een ruim apparaat dat al uw levensmiddelen koel houdt. Deze koelkast is een frame uitvoering, dit betekent dat de koelkast standaard met zwart paneel geleverd wordt. U kunt zelf in het frame een paneel plaatsen zodat de koelkast bij uw interieur past.

Werkt op elektriciteit of gas

Deze koelkast heeft een mooi design en een praktisch touchscreen bedieningspaneel. De absorptie koelkast werkt op elektriciteit of gas, de gewenste energiebron wordt afhankelijk van de situatie automatisch geselecteerd. Ook beschikt het apparaat over een elektrische ontsteking.

Naar wens indelen

De koelkast is naar wens in te delen. De drie rekken in de koelkast zijn verstelbaar, net als de drie bakken in de deur. De koelkast heeft een inhoud van maar liefst 118 liter en de vriezer heeft een volume van 23 liter, daarmee beschikt de koelkast over een totaal volume van 141 liter. Om ervoor te zorgen dat de koelkast onderweg gesloten blijft kunt u de deuren stevig vergrendelen.

Ongeëvenaarde koelprestaties

Deze absorptie koelkast heeft geen compressor en werkt daardoor veel stiller. De N3145 koelkast kan zelfs fluisterstil genoemd worden. Bovendien zijn de koelprestaties ongeëvenaard. De vriezer beschikt over een automatische ontdooicyclus waardoor het vrieselement ijsvrij blijft. Hierdoor blijven ook de prestaties van de vriezer op een uitstekend niveau.

Specificaties: Thetford N3145 absorptiekoelkast

 • Naam: N3145 absorptiekoelkast
 • PLU: 1153101
 • Merk: Thetford
 • Systeem: Absorptie
 • Stroomverbruik: 230 volt: 0,96 ampère
  12 volt: 15,83 ampère
 • Gasverbruik: 420 gram/24 uur
 • Inhoud: 141 liter
 • Koelkast: 118 liter
 • Diepvries: 23 liter
 • Afmetingen: 1245 x 525 x 543* mm (h x b x d)
 • Gewicht: ± 37 kg
 • Kleur: Zwart
 • Bijzonderheden: *Inclusief deurdikte
  Dit is een frame uitvoering koelkast met een vlakke deur, deze wordt met standaard zwart paneel geleverd. U kunt hier zelf een paneel in monteren.
  Let op! Deze koelkast wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Recensie: Thetford N3145 absorptiekoelkast

 • thetford koelkast
  hogeveen, 16-08-2016
  Deze Thetford N3145 heeft een mooi uiterlijk.
  Wordt op gas en elektra snel koud
  hebben alleen nog geen aansluiting op 12V deze aansluiting lukt nog niet.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief