Thetford Measuring cup

(1)
Op voorraad
Vanaf:

9,49

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Measuring cup

De Measuring cup van Thetford is een afsluitdop en tegelijkertijd maatbeker voor verschillende toiletten. Met de maatbeker zorgt u altijd voor een juiste dosering van de Thetford toiletvloeistoffen.


De groene cup is geschikt voor het SC400 cassette toilet.

De gele cup is geschikt voor het C2/3/4 en C200 cassette toilet.

De witte en granietgrijze cup zijn geschikt voor het Porta Potti 465 draagbaar toilet.

Specificaties: Thetford Measuring cup

 • Naam: Measuring cup
 • PLU: 1057384C
 • Merk: Thetford
 • Kleur: Keuze tussen 78 (Geel), 79 (Wit) en 89 (Graniet)
  Groen voor de SC400
 • Kleur: Geel Grijs Groen Wit

Recensie: Thetford Measuring cup

 • Thetford toiletdop
  W.H.van der Luit, 21-07-2016
  Prima dop
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief