Thetford Lipseal

(5)
Op voorraad
Vanaf:

11,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Lipseal

Afdichtingrubbers voor de afvalcassettes van verschillende Thetford.

16175: Geschikt voor C2, C3 en C4 inbouwtoiletten met een productiedatum tot juni 2000

23721: Geschikt voor vrijwel alle Thetford inbouwtoiletten met een productiedatum na juni 2000

07101: Geschikt voor de Thetford Porta Potti draagbare toiletten

Onderhoudstips:

De afdichting van de afvaltank, de afdichting van de automatische ontluchting en de afdichting van de dop moeten regelmatig schoongemaakt worden. Bij frequent gebruik is 1x per maand reinigen vaak al voldoende.

Het beste kunt u de afdichtingen en schuif schoonmaken met Thetford Badkamerreiniger.

Let op! Gebruik nooit huishoudelijke producten (oplosmiddelen of andere krachtige schoonmaakmiddelen). Deze kunnen blijvende schade veroorzaken aan de afdichtingen en andere onderdelen van het toilet.

Droog de afdichtingen en schuif grondig, spuit ze in met Thetford Siliconenspray en neem ze vervolgens af met een doek of stuk toiletpapier. Herhaal bovenstaande handelingen wanneer de afdichtingen en schuif echt vies zijn of wanneer het openen en sluiten van de schuif zwaarder gaat.

Let op! Gebruik nooit vaseline, dit kan lekkage veroorzaken en kan ervoor zorgen dat het mechanisme moeilijk open en dicht gaat.

Wanneer het toilet voor langere tijd niet gebruikt wordt, is het verstandig om de afdichtingen schoon te maken en licht te behandelen met Thetford Siliconenspray. De afdichtingen blijven dan in goede vorm (soepel).

N.B. De afdichtring van de schuif is een onderdeel van het toilet dat onderhevig is aan slijtage. Afhankelijk van de mate en wijze van onderhoud, vermindert na een bepaalde periode de functie en moet de afdichtring worden vervangen.

Specificaties: Thetford Lipseal

 • Naam: Lipseal
 • PLU: 1058181C
 • Merk: Thetford
 • Uitvoering: 07101: Porta Potti draagbare toiletten 16175: C2, C3 en C4 toiletten tot 2000 23721: Alle toiletten na 2000

5 Recensies voor: Thetford Lipseal

 • Lipseal Thetford
  W.Daamen, 13-06-2017
  De vervanging van de ring is zeer eenvoudig zeker met de bijgeleverde instructies.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Lipseal voor Thetford
  E.Kneepkens, 25-04-2017
  Snelle en accurate levering van Lipseal voor Thetford en een goede handleiding voor het plaatsen van de ring, waardoor het klusje snel geklaard werd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • afsluitrubber
  L.F.Roeleveld, 03-04-2017
  Mijn Thetford-cassette (20 jaar oud!) sluit weer prima af dankzij dit nieuwe rubber!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Lipseal voor Porta Potti
  Fer, 14-10-2016
  Het is inderdaad even opletten welk model je moet hebben.
  Het verwijderen van de oude lekkende afdichting kost meer kracht en forser gereedschap dan Thetford in de bijsluiter doet voorkomen. Geen punttangetje maar een waterpomptang.
  Het plaatsen van de nieuwe is een eitje.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • lipseal
  G.Rijerse, 06-04-2016
  Ik had een Thetford lipseal besteld van ná 2000, maar kreeg een toegestuurd van vóór 2000.
  Retour gezonden en binnen twee dagen de goede uitvoering ontvangen.
  Prima en snelle actie van de Wit !!!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief