Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thetford Dump cap

Op voorraad

6,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Dump cap

De Thetford Dump cap afsluitdop, inclusief afdichtingsrubber, is te gebruiken voor de schenktuit van de afvaltank van de volgende Thetford toiletten:
- C2, C3 en C4
- C-200 serie
- Porta Potti 145, 165, 235, 245 en 265

Specificaties: Thetford Dump cap

  • Naam: Dump cap
  • PLU: 1056833C
  • Merk: Thetford
  • Kleur: Keuze tussen 62 (Wit) of 78 (Geel)
  • Inclusief: Afdichtingsrubber
  • Kleur: Geel Wit

Recensie: Thetford Dump cap

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief