Thetford Cassette Tank Cleaner reinigingsmiddel

Op voorraad

9,50

7,50

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thetford Cassette Tank Cleaner reinigingsmiddel

Cassette Tank Cleaner van Thetford is een krachtige vloeistof voor de periodieke reiniging- en onderhoudsbeurt van de afvaltank. Het verwijdert probleemloos hardnekkige kalkaanslag die zich op de bewegende delen en de wanden van de tank kan vormen. Boenen is niet nodig!
Cassette Tank Cleaner verlengt de levensduur van de afvaltank en maakt deze weer schoon en fris.

Uw afvaltank echt brandschoon? Doe 300 ml Cassette Tank Cleaner in de lege afvaltank en voeg minstens 5 liter water toe. Warm water (maximaal 40°C) versterkt de reinigende werking. Schud de tank een paar keer en ten minste 16 uur laten staan. de volgende dag is uw afvaltank weer zo goed als nieuw!
De bewegingen van een rijdende camper of caravan zorgen ervoor dat Cassette Tank Cleaner nog beter kan inwerken. Vul de afvaltank met het reinigingsmiddel en vertrek naar huis. Bij uw aankomst is uw afvaltank weer brandschoon en klaar voor stalling. 

- Krachtige reinigingsvloeistof voor periodieke verzorging en onderhoud
- Verwijdert probleemloos hardnekkige kalkaanslag die zich op de binnenzijde van de tank kan vormen
- Gemakkelijk in gebruik, schrobben is niet nodig
- Aangename, frisse geur
- Verlengt de levensduur van de afvaltank
- Ideaal voor periodiek onderhoud van de afvaltank (2-3 keer per jaar)

(Voeg deze reiniger niet toe aan de afvaltank tijdens een gebruiksperiode van het mobiele toilet.
Gebruik nooit huishoudelijke schoonmaakmiddelen om uw afvaltank te reinigen, deze kunnen blijvende schade veroorzaken aan de toiletafdichtingen en andere onderdelen.)

Specificaties: Thetford Cassette Tank Cleaner reinigingsmiddel

 • Naam: Cassette Tank Cleaner reinigingsmiddel
 • PLU: 1045836
 • Merk: Thetford
 • Soort: Reinigingsmiddel voor afvaltank van chemische toilet
 • Inhoud: 1 liter
 • Dosering: 300 ml

2 Recensies voor: Thetford Cassette Tank Cleaner reinigingsmiddel

 • Powercleaner
  Paul Borstlap, 20-08-2016
  Na onze vakantie bevatte het reservoir van onze Porta Potti een dikke groene aanslag met een onaangename geur. Na een behandeling met de reinigingsvoeistof zijn de aanslag en de kwalijke geur verdwenen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Matig
  Peter, 20-04-2016
  Sensors in de tank niet schoon
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief