Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Tasty Bone Tasty Bone Trio

Op voorraad

19,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tasty Bone Tasty Bone Trio

Het Tasty Bone Trio Bone biedt tot wel maandenlang speelplezier en zit boordevol smaak. Verkrijgbaar in verschillende smaken en in twee maten.

Poetsende werking

Naast kauwplezier biedt dit Tasty Bone Trio ook nog eens een goede tandverzorging voor uw beste vriend. Door het kauwen op dit Trio Bone vormt het nylon een soort kleine borsteltjes. Dankzij deze borsteltjes worden de tanden van uw hond gepoetst en beschermd tegen infecties. Ook masseert de Trio Bone het tandvlees van uw hond.

Door en door vol smaak

Veel andere kluiven bevatten alleen een smakelijke toplaag, maar deze Tasty Bone Trio zit tot de laatste kauw vol smaak. Daarnaast komt tijdens het kluiven een aroma vrij, wat het kluiven voor uw hond nog aangenamer maakt. Deze kluif versplintert niet en kleine deeltjes kunnen door uw hond veilig worden opgegeten. De Trio Bone small is geschikt voor honden tot ongeveer 15 kg, de Trio Bone Large is geschikt voor honden tot ongeveer 30 kilo.


Veiligheidsadvies: Gebruik de Tasty Bones niet als wegwerpspeeltje; wanneer uw hond de kluif vangt kan er schade ontstaan aan de tanden, kaak of mond. Vervang de kluif wanneer deze klein genoeg is om in zijn geheel door te slikken.

Specificaties: Tasty Bone Tasty Bone Trio

 • Naam: Tasty Bone Trio
 • PLU: 1211467C
 • Merk: Tasty Bone
 • Afmetingen: Small: 12 x 9 x 3,5 cm
  Large: 18 x 12 x 5 cm
 • Materiaal: Nylon
  Smaakstof
 • Geschikt voor: Small: honden tot ± 15 kg
  Large: honden tot ± 30 kg.
 • Maat: Large Small
 • Smaak: Bacon Beef Chicken Lamb

Recensie: Tasty Bone Tasty Bone Trio

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief