Tasty Bone Tasty Bone Knotted

Schrijf een review

Niet op voorraad

14,95

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tasty Bone Tasty Bone Knotted

De Tasty Bone Knotted zit boordevol smaak en is geschikt voor grote en kleine honden tot ongeveer 20 kg. Met deze Knotted Bone beleeft uw beste vriend tot wel maandenlang kauwplezier. Verkrijgbaar in drie heerlijke smaken.

Poetsende werking

Door het kauwen op deze Tasty Bone Knotted ontstaan er uit het nylon een soort borsteltjes. Dankzij deze borsteltjes wordt tandplak verwijderd en wordt het gebit en het tandvlees van uw hond beschermd tegen infecties.

Smakelijk kauwplezier

Deze Tasty Bone Mega is gemaakt van nylon en zit boordevol smaak; in tegenstelling tot veel andere kluiven die alleen een smakelijke toplaag bevatten. Dit bot is uitgebreid getest door de meest fanatieke kauwers en kan veilig gebruikt worden. Kleine deeltjes die loslaten door het kauwen kunnen probleemloos opgegeten en weer uitgescheiden worden door uw hond.


Veiligheidsadvies: Gebruik de Tasty Bones niet als wegwerpspeeltje; wanneer uw hond de kluif vangt kan er schade ontstaan aan de tanden, kaak of mond. Vervang de kluif wanneer deze klein genoeg is om in zijn geheel door te slikken.

Specificaties: Tasty Bone Tasty Bone Knotted

  • Naam: Tasty Bone Knotted
  • PLU: 1211464C
  • Merk: Tasty Bone
  • Materiaal: Nylon
    Smaakstof
  • Geschikt voor: Kleine en grote honden tot ± 20 kg.
  • Smaak: Chicken Lamb chop T-bone

Recensie: Tasty Bone Tasty Bone Knotted

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief