2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Intex Swim Center Family Pool zwembad

Alleen online
26,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Swim Center Family Pool zwembad

Het opblaasbare Intex Swim Center Family Pool zwembad heeft een afmeting van 305 x 183 cm. Een ruim zwembad dat zeer eenvoudig in gebruik is. De drie verschillende luchtkamers zorgen voor de gewenste stevigheid van de wanden van het bad. Niet alleen is het zwembad snel opgepompt, ook kunt u het na gebruik weer zeer eenvoudig leeg laten lopen. Om het water na gebruik uit het zwembad te laten lopen is er een speciale drain plug.

Specificaties: Intex Swim Center Family Pool zwembad

  • Naam: Swim Center Family Pool zwembad
  • PLU: 1215478
  • Merk: Intex
  • Afmeting : 305 x 183 x 56 cm (l x b x h)
  • Inhoud: ± 999 liter
  • Artikelnummer: 58484

Recensie: Intex Swim Center Family Pool zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief