Zondag 15 juli zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

STLA Camper Stabilisatiepoot 55 cm per 2 stuks

Niet op voorraad
94,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: STLA Camper Stabilisatiepoot 55 cm per 2 stuks

Deze stabilisatiepoot van STLA helpt u om uw camper stabiel te zetten. De poot schuift u handmatig uit en kunt u op gewenste hoogte vastzetten met een pen. De maximale hoogte van deze stabilisatiepoot is 55 cm en heeft een draagvermogen van 500 kg.


Let op: De stabilisatiepoot mag enkel gebruikt worden als extra ondersteuning en niet als krik.

Specificaties: STLA Camper Stabilisatiepoot 55 cm per 2 stuks

  • Naam: Camper Stabilisatiepoot 55 cm per 2 stuks
  • PLU: 1150251
  • Merk: STLA
  • Maat: Maximaal 55 cm
  • Maximaal draagvermogen: 500 kg
  • Materiaal: Staal

Recensie: STLA Camper Stabilisatiepoot 55 cm per 2 stuks

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief