Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

STLA Camper Stabilisatiepoot 45 cm per 2 stuks

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: STLA Camper Stabilisatiepoot 45 cm per 2 stuks

Zorg ervoor dat uw camper stabiel staat met deze stabilisatiepoot van STLA. Wanneer de poot volledig uitgeschoven is heeft hij een lengte van 45 cm. Door de verschillende standen die vast te zetten zijn met een pen kunt u hem instellen op verschillende hoogtes. De poot heeft een maximaal draagvermogen van 500kg.


Let op: De stabilisatiepoot mag enkel gebruikt worden als extra ondersteuning en niet als krik.


Specificaties: STLA Camper Stabilisatiepoot 45 cm per 2 stuks

  • Naam: Camper Stabilisatiepoot 45 cm per 2 stuks
  • PLU: 1150250
  • Merk: STLA
  • Maat: Maximaal 45 cm
  • Maximaal draagvermogen: 500 kg
  • Materiaal: Staal

Recensie: STLA Camper Stabilisatiepoot 45 cm per 2 stuks

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief