2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Steady Steady TNO koppelingsslot OP=OP

Niet op voorraad

0,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Steady Steady TNO koppelingsslot OP=OP

Dit TNO/VIP goedgekeurd Steady koppelingsslot is een goedkoop maar zeer degelijk alternatief als uw verzekering geen SCM goedgekeurd disselslot eist. Dit koppelingsslot voldeed aan de strenge eisen van het TNO/VIP keurmerk tot de keuring door een andere instantie werd overgenomen.

Sterk discusslot

Het slot verhindert het ongeoorloofd aan- en afkoppelen van een aanhanger, caravan of trailer. Het koppelingsslot is aangekoppeld te gebruiken en wordt geleverd met een sterk dicusslot en twee sleutels. Zeer eenvoudig op de koppeling te plaatsen.

Vrijwel elk model koppelingsslot wordt speciaal voor een bepaald type koppeling gefabriceerd. Hierdoor past het slot meestal niet op een ander model koppeling. Het is verstandig eerst te controleren voor welk type koppeling u een slot wilt bestellen. Kijk hiervoor naar het type- of modelnummer dat in het huis van de koppeling is geslagen.

Specificaties: Steady Steady TNO koppelingsslot OP=OP

 • Naam: Steady TNO koppelingsslot OP=OP
 • PLU: 1048929C
 • Merk: Steady
 • SCM goedgekeurd: Nee
 • Geschikt voor: T240S: Al-Ko AKS 1300
  T250S: Al-Ko AK 160 en AK 300
  T280SA: Al-Ko AKS 2004
 • Aangekoppeld te gebruiken: Ja
  Niet tijdens het rijden gebruiken
 • Montage: N.v.t.
 • Gewicht: 2 kg
 • Tip: Gebruik het slot in combinatie met een Safety Ball
 • Inclusief: Discusslot
 • Varieteit:

Recensie: Steady Steady TNO koppelingsslot OP=OP

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief