Steady Staafwielklem voor stalen velgen

Niet op voorraad
115,00
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Steady Staafwielklem voor stalen velgen

De zeer sterke en solide Steady staafwielklem is heel eenvoudig aan te brengen en, na de eenmalige afstelling, met één vingerdruk op slot te zetten. U haakt de klem achter de chassisbalk van de caravan, schuift vervolgens het slothuis over de stang en drukt het slot in. Het wiel wordt door de wielklem aan het chassis verankerd waardoor boutafdekking niet langer vereist is. De wielklem is zo ontwikkeld dat hij geen schade aan uw velgen veroorzaakt en heeft geen bewegende onderdelen en dus ook geen slijtage. Tevens is deze wielklem compact, lichtgewicht en heeft het geen losse onderdelen. De wielklem is eenvoudig zonder gereedschap te monteren SCM goedgekeurd en dus geaccepteerd door uw verzekering. De lengte tussen het eind van het slot en begin van de klem is maximaal 40 centimeter en minimaal 27 centimeter, omdat deze te verschuiven is.

Specificaties: Steady Staafwielklem voor stalen velgen

  • Naam: Staafwielklem voor stalen velgen
  • PLU: 1061212
  • Merk: Steady
  • Geschikt voor: Caravan, Stalen velgen
  • Eigenschappen: SCM goedgekeurd
  • Kleur: Goud
  • Aantal meegeleverde sleutels: 5

Recensie: Steady Staafwielklem voor stalen velgen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief