Steady Koppelingssloten

Op voorraad

97,50

84,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Steady Koppelingssloten

Met een Steady koppelingsslot beveiligt u uw caravan, aanhanger of trailer eenvoudig en effectief tegen diefstal. U hebt voor deze sloten geen breekmoer nodig en ze zijn nauwkeurig toegespitst per type koppeling. Hierdoor past het slot perfect en rammelt het niet in tegenstelling tot andere 'algemene' sloten. De Steady sloten zijn stevig, betrouwbaar, eenvoudig aan te brengen en, na de eenmalige afstelling, met slechts èèn vingerdruk op slot te zetten.

De sloten zijn voorzien van een roestwerende laag en zijn aangekoppeld te gebruiken. Al deze Steady koppelingssloten zijn SCM goedgekeurd.

Vrijwel elk model koppelingsslot word speciaal voor een bepaald type koppeling gefabriceerd.
Hierdoor past het slot meestal niet op een ander model koppeling.
Het is verstandig eerst te controleren voor welk type koppeling u een slot wilt bestellen. Kijk hiervoor naar het type- of modelnummer dat in het huis van de koppeling is geslagen.

Specificaties: Steady Koppelingssloten

  • Naam: Koppelingssloten
  • PLU: 1061071C
  • Merk: Steady
  • SCM goedgekeurd: Ja
  • Aangekoppeld te gebruiken: Ja
    Niet tijdens het rijden gebruiken
  • Tip: Gebruik het slot in combinatie met een Safety Ball
  • Inclusief: 2 sleutels
  • Uitvoering: KS-22: Winterhoff WS-3000 stabilisatorkoppeling (voor 2003, zwart) KS-23: Winterhoff WS-3000 stabilisatorkoppeling (na 2003, blauw) KS-24: Al-Ko AKS 1300 stabilisatorkoppeling KS-25: Al-Ko koppelingen tot 2500 kg KS-26: Albe-Berndes, Knott en Winterhoff koppelingen tot 3000 kg KS-28: Al-Ko AKS 2004 en AKS 3004 stabilisatorkoppelingen

Recensie: Steady Koppelingssloten

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief