Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Stayhold Utility Strap riemenset

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Stayhold Utility Strap riemenset

Deze Utility Strap set met riempjes zijn een zeer handig hulpmiddel , zoniet onmisbaar bij de Stayhold bagagesteun. Steek de riempjes door de openingen van de beugel om voorwerpen met een ronde of onhandige vorm te bevestigen tegen of op de Stayhold. Zo voorkomt u dat deze verschuiven of omvallen in de kofferbak van de auto. De bagagesteun kan zelfs op deze manier ook dienen als een draagbaar voor flessen of emmertjes.

Altijd handig in de auto; spanbandjes

Niet alleen is deze Utility Strap set geschikt voor een Stayhold bagagesteun; de spanbandjes zijn voor vele uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het bij elkaar houden of vastzetten van bagage In de auto bij, gereedschap in de schuur of het bundelen van takken, hout of een gaas. Elke set bevat twee riempjes van 1 meter 20 lang met elk een draagkracht van ± 40 kg.

Specificaties: Stayhold Utility Strap riemenset

 • Naam: Utility Strap riemenset
 • PLU: 1177917
 • Merk: Stayhold
 • Afmetingen: Lengte: 120 cm
 • Materiaal: Polypropyleen
 • Inclusief: Verpakt per 2 stuks
 • Bijzonderheden: Draagkracht: ± 40 kg

Recensie: Stayhold Utility Strap riemenset

 • Gelijk meebestellen met de Stayhold steunen
  Ron Kersten, 14-12-2016
  Erg handig om deze straps mee te bestellen bij de Stayhold bagagesteunen. Ze kunnen op 2 hoogtes aangebracht worden door deze door de openingen in de steun te trekken.
  Bestel er wel gelijk 2 per steun als je wat grotere stukken wilt vast zetten. Zelf heb ik 2 straps aan elkaar geklikt om de totale lengte van de band te vergroten voor het vastzetten van een forse krat of tas. De lengte is variabel door de handige kliksluiting.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief