Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Stayhold Stayhold Mini bagagesteun

(1)
Op voorraad

4,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Stayhold Stayhold Mini bagagesteun

De Stayhold Mini maakt een definitief einde aan omvallende, rollende en schuivende voorwerpen in de kofferbak. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij thuiskomst de boodschappentas niet nog eens opnieuw in te pakken. Een zeer welkome oplossing.

Bagagesteun voorkomt schuivende voorwerpen in de kofferbak

Deze kunstsof bagagesteun bevat aan de onderzijde klittenband waardoor deze stevig aan de vloerbedekking is te bevestigen. Het handvat maakt positioneren en losmaken van de bagagesteun nog eenvoudiger. Het werkt eenvoudig: zet de tas, doos, koffer in een hoek van de kofferbak, zet de Stayhold Mini bagagesteun er tegenaan en druk deze vast op de vloerbedekking. Zo simpel is het.

Specificaties: Stayhold Stayhold Mini bagagesteun

 • Naam: Stayhold Mini bagagesteun
 • PLU: 1177889C
 • Merk: Stayhold
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Grijs Oranje

Recensie: Stayhold Stayhold Mini bagagesteun

 • Handig klein formaat
  Ron Kersten, 14-12-2016
  Net zoals de grote variant van deze steun werkt deze met klittenband die alles goed op zijn plek houdt. Met 2 steunen in de hoek van de kofferbak blijft alles netjes op zijn plek.
  Door de handgreep kun je overigens makkelijk met 1 hand de steun verplaatsen, geen geduw en gepeuter om de klittenband los te maken van de bodem.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief