Stayhold Stayhold Classic bagagesteun

Schrijf een review

Op voorraad

9,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Stayhold Stayhold Classic bagagesteun

Een voorbeeld: na het boodschappen doen, ligt bij thuiskomst de volledige inhoud van de boodschappentas verspreid door de kofferbak. Is dit herkenbaar? Deze Stayhold steun biedt de oplossing. Simpel en eenvoudig.

Bagagesteun houdt de kofferbak opgeruimd

De Stayhold is een kunststof steun en aan de onderkant voorzien van klittenband. Zet in de hoek van de kofferbak een boodschappentas of een ander voorwerp, plaats de steun ertegen en druk deze vervolgens met het klittenband op de bekleding. Klaar. Hierdoor schuift het niet meer weg of valt of rolt het niet meer om. De geïntegreerde handvaten maken het nog eenvoudiger om de Stayhold te plaatsen en te verwijderen.

Specificaties: Stayhold Stayhold Classic bagagesteun

  • Naam: Stayhold Classic bagagesteun
  • PLU: 1177916C
  • Merk: Stayhold
  • Afmetingen: 46 x 19 x 14 (b x h x d)
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Grijs Oranje

Recensie: Stayhold Stayhold Classic bagagesteun

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief