Starline Chloortabs 200 5 kg

Alleen online
84,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Starline Chloortabs 200 5 kg

De Chloortabs 200 van Starline zorgen voor een zeer gelijkmatige afgifte van chloor aan het water in uw zwembad. Hiermee kunt u zorgen voor een goede waterkwaliteit en maken micro-organismen, schimmels en bacteriën geen kans. Met deze 200 gram tabletten kunt u het chloorniveau doeltreffend aanpassen. Het chloor zorgt ervoor dat niet filterbare organische verontreinigen uit het bad vernietigd worden. Voor een optimale werking van chloor is een pH waarde tussen 7,2 en 7,8 vereist.

Specificaties: Starline Chloortabs 200 5 kg

  • Naam: Chloortabs 200 5 kg
  • PLU: 1076520
  • Merk: Starline
  • Verwijdert: Groene aanslag, Schimmel
  • Inhoud gram: 5000

Recensie: Starline Chloortabs 200 5 kg

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief