Starline Chloorshock 1 kg

Alleen online

Vandaag besteld, morgen in huis

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Als u op werkdagen voor 11.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. M.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Starline Chloorshock 1 kg

De Starline Chloorshock 1 kg is zeer snel oplossend chloorgranulaat. Als u uw zwembad vult met leidingwater is het belangrijk dat het water zo snel mogelijk behandeld wordt met chloorshock. Dit is een extra hoge concentratie chloor die u in een sneloplossende poedervorm aan het zwembadwater toevoegt. U kunt daarna het onderhoud bijhouden met langzaam oplossende chloortabletten. Zwembadwater vormt een ideale voedingsbodem voor micro-organismen, bacteriën en schimmels. Door hun snelle vermenigvuldiging kunnen ze de waterkwaliteit aanzienlijk aantasten. Het is dus van belang om het zwembadwater doeltreffend te behandelen. Chloor vernietigt alle organische verontreinigingen die niet uit het water gefilterd kunnen worden en heeft een zuiverende werking.

Specificaties: Starline Chloorshock 1 kg

  • Naam: Chloorshock 1 kg
  • PLU: 1076549
  • Merk: Starline
  • Verwijdert: Groene aanslag, Schimmel
  • Inhoud gram: 1000

Recensie: Starline Chloorshock 1 kg

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief