Jewa gas Stalen gasfles 2,5 kg

Alleen in Schijndel
Vanaf:

8,50

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jewa gas Stalen gasfles 2,5 kg

Deze stalen gasfles van Jewa Gas is een zeer bekende en populaire gasfles. Deze fles is makkelijk mee te nemen door het compacte formaat.

Compacte gasfles

Ook op vakantie heeft u een goede gasvoorziening nodig voor het bereiden van maaltijden of het verwarmen van uw kampeermiddel. Ook kan de gasfles gebruikt worden voor elektriciteit voor bijvoorbeeld de verlichting of koelkast. Altijd handig om een gasfles bij de hand te hebben. Deze kleine gasfles is handig en compact mee te nemen en daardoor ook zeer geschikt als reserve gasfles.

Hoe werkt het ruilen van deze gasfles

Wij krijgen steevast veel vragen over hoe de prijs bij een gasfles wordt berekend, over herkeurjaren en het ruilen van gasflessen. Heeft u deze vragen ook, kijk dan hier voor een uitgebreide uitleg over gasflessen.
Bij de groene 2,5 kg stalen DIN-fles wordt de onderhoudsbijdrage uitgedrukt in keurjaren. Bij aanschaf is de gasfles 10 jaar goedgekeurd. De datum van goedkeuring is in de kraag gedrukt. De goedkeuring geldt vanaf dit jaartal. Na 10 jaar is de fles afgeschreven en mag niet meer omgeruild worden. Er dient dan een nieuwe gasfles of extra herkeurjaren aangeschaft te worden.
Er kunnen te allen tijde extra herkeurjaren worden bijgekocht om de goedkeuring te verlengen. Tegen bijbetaling van het juiste aantal herkeurjaren wordt uw fles dan geruild tegen een jonger exemplaar.
Zolang de gasfles is goedgekeurd betaalt u alleen de vulling.

Eén leverancier heeft zijn groene gasfles vervangen voor een eigen ontworpen, blauwe gasfles.
De Wit Schijndel blijft de bekendste gasfles van Nederland gewoon uit voorraad ruilen en leveren!

Onder "Prijsinformatie" vindt u de verschillende onderdelen waaruit de prijs van een gasfles is opgebouwd. Bij het ruilen van een lege gasfles voor een vol exemplaar betaalt u dus de vulling en eventueel het aantal benodigde herkeurjaren.
Voor een fles inclusief vulling betaalt u de prijzen die staan vermeld bij prijsinformatie.

Specificaties: Jewa gas Stalen gasfles 2,5 kg

 • Naam: Stalen gasfles 2,5 kg
 • PLU: 1152966C
 • Merk: Jewa gas
 • Soort gas: Propaan
 • Materiaal gasfles: Staal
 • Vulling: ± 2,5 kg
 • Ledig gewicht: ± 5 kg
 • Hoogte: 325 mm
 • Diameter mm: Ø 230 mm
 • Totaal gewicht: ± 8 kg
 • Kraan: 1/2” links buitendraad
 • Vulaansluiting: Zelf vullen niet mogelijk / toegestaan
 • Geldigheidsduur: 10 jaar
 • Kleur: Groen
 • Prijsinformatie: Alleen vulling Gasfles inclusief vulling

Recensie: Jewa gas Stalen gasfles 2,5 kg

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief