Speedo Zwemarmbanden

Op voorraad

11,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Speedo Zwemarmbanden

De armbanden van Speedo zijn een hulpmiddel voor kinderen tijdens het zwemmen. Met deze armbanden kan uw kind zich vrij bewegen in het water om het zwemmen te kunnen oefenen, maar door middel van de armbanden blijft uw kind wel drijven. De armbanden zijn gemaakt van PVC en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen.

Specificaties: Speedo Zwemarmbanden

 • Naam: Zwemarmbanden
 • PLU: 1129811C
 • Merk: Speedo
 • Maten:

  Verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk:


  1. 0 tot 2 jaar, geschikt voor kinderen tot 15 kg
  2. 2 tot 6 jaar, geschikt voor kinderen tot 25 kg
  3. 6 tot 12 jaar, geschikt voor kinderen tot 50 kg

 • Geschikt voor: Kinderen van 0 tot 12 jaar
 • Materiaal: 100 % pvc
 • Maat: 1 2 3

Recensie: Speedo Zwemarmbanden

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief