Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

SOG Ventilator systeem

Op voorraad

153,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG Ventilator systeem

Dit ventilator systeem van SOG maakt uw Thetford toilet 100% chemicaliën vrij. Toiletvloeistoffen zijn niet meer nodig, de snelle en krachtige ventilator verwijdert direct alle geuren door deze af te zuigen. Deze ventilator is speciaal ontwikkeld voor gasafvoer en draait alleen als het toilet in gebruik is. En dankzij een verhoogde toevoer van zuurstof wordt er een optimale ontbinding bereikt. U zult geen last meer hebben van hinderlijke druk opbouw in het toilet.

In deze sets zitten onder andere een motor in 90 graden behuizing, een filter met actieve kool, luchtafvoerslang, aansluitstuk voor de cassette, microschakelaar, schroeven en andere klein materiaal.

Specificaties: SOG Ventilator systeem

  • Naam: Ventilator systeem
  • PLU: 1017656C
  • Merk: SOG
  • Type: Type A C2-C3-C4 Type D C-400 Type D C-400 zonder opbergvak

Recensie: SOG Ventilator systeem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief