SOG Microschakelaar

Niet op voorraad

0,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG Microschakelaar

Reserveonderdeel voor de sanitaire SOG producten, geschikt voor types A, B en D. Deze schakelaar zorgt ervoor dat de ventilatie aanstaat wanneer het toilet in gebruik is.

Verkrijgbaar met of zonder kabelboom.

Specificaties: SOG Microschakelaar

  • Naam: Microschakelaar
  • PLU: 1017662C
  • Merk: SOG
  • Voltage: 250 volt
  • Ampère: 5 ampère
  • Afmetingen: 19 x 10 x 6 mm (l x b h)
  • Uitvoering:

Recensie: SOG Microschakelaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief