Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

SOG II Bodem toiletontluchting

Op voorraad

158,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG II Bodem toiletontluchting

De SOG II Bodem toiletontluchting is een aanwinst voor het inbouwtoilet van uw caravan of camper. De toiletontluchting zorgt ervoor dat nare geurtjes niet meer voorkomen en toiletvloeistoffen en speciaal toiletpapier zelfs niet meer nodig zijn. Er zijn complete pakketten samengesteld die geschikt zijn voor de verschillende type toiletten.

Milieuvriendelijke oplossing

De SOG Bodem toiletontluchting vormt een milieuvriendelijke oplossing voor het afbreken van ontlasting in de tank van uw toilet en het afvoeren van geuren. Zo blijft de compacte ruimte van uw caravan of camper verstoken van vervelende geuren.

Hoe werkt het?

De toiletontluchting verbindt de cassettetank via een koolstoffilter naar de buitenlucht. Een ventilator zorgt ervoor dat er een onderdruk in de cassette ontstaat. Dit zorgt bij het doorspoelen van het toilet voor een zuigkracht. Verse lucht wordt naar binnen gezogen en werkt zo als een afsluiter. De verse lucht zorgt er tevens voor dat nieuw aangemaakte gassen naar buiten wegvloeien. Er is daardoor een hoger zuurstofgehalte in de cassette. Ontlasting en toiletpapier worden op een natuurlijke wijze afgebroken en gasvorming wordt tegengegaan.

Dit ontluchtingssysteem voor uw toilet is verkrijgbaar in verschillende types:

 • Type A geschikt voor Thetford C2, C3 en C4
 • Type B geschikt voor Thetford C-200
 • Type D geschikt voor Thetford C-400
 • Type F geschikt voor Thetford C-250
 • Specificaties: SOG II Bodem toiletontluchting

  • Naam: II Bodem toiletontluchting
  • PLU: 1152012C
  • Merk: SOG
  • Inclusief: Ventilator met motor, filtercartridge met filter, bodemdoorvoer, kabelboom met microschakelaar, afluchtingsslang, verbindingsdeel, schroeven, moeren en instructie
  • Bijzonderheden: Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Uitvoering: Type A C2-C3-C4 Type B C-200 Type D C-400 Type F C-250

  Recensie: SOG II Bodem toiletontluchting

  Schrijf een review.

  Schrijf uw recensie
  Voorwaarden
  Nieuwsbrief