SOG Dakafvoer

Op voorraad

153,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG Dakafvoer

Deze set van SOG is speciaal ontwikkeld om de vervelende geur van uw Thetford toilet via uw dak af te voeren. Er zijn verschillende pakketten samengesteld voor de verschillende types toiletten.

Toiletvloeistoffen zijn niet meer nodig, de snelle en krachtige ventilator verwijderd direct alle geuren door deze af te zuigen. Deze ventilator is speciaal ontwikkeld voor gasafvoer en draait alleen als het toilet in gebruik is. En dankzij een verhoogde toevoer van zuurstof wordt er een optimale ontbinding bereikt. Dit ventilator systeem van SOG maakt uw Thetford toilet 100% chemicaliën vrij!

In deze sets zitten onder andere 1 dakafvoer motor,
1 luchtafvoerslang, 1 aansluitstuk voor de cassette, microschakelaar, PVC buizen, schroeven en andere klein materiaal.

Specificaties: SOG Dakafvoer

  • Naam: Dakafvoer
  • PLU: 1017653C
  • Merk: SOG
  • Bijzonderheden: Voor de C-400 en C-200
  • Uitvoering: Type B C-200 Type D C-400

Recensie: SOG Dakafvoer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief