SOG Dakafvoer ventilator

Niet op voorraad
87,90
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG Dakafvoer ventilator

Deze ventilator is speciaal ontwikkeld voor de dakafvoeren van SOG. Bruikbaar bij de SOG C-200 en C-400 dakafvoeren.

Specificaties: SOG Dakafvoer ventilator

  • Naam: Dakafvoer ventilator
  • PLU: 1017672
  • Merk: SOG
  • Afmetingen: 120 x 40 x 40 mm (l x b x h)
  • Kabellengte: 185 mm
  • Bijzonderheden: Reserve onderdeel voor de
    C-200 en C-400 dakafvoeren

Recensie: SOG Dakafvoer ventilator

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief