SOG Aansluiting voor 2e cassette

Op voorraad

13,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SOG Aansluiting voor 2e cassette

Met deze aansluitingen bent u in staat om een tweede cassette aan te sluiten op uw SOG ventilatiesysteem. Er zijn verschillende setjes voor verschillende type cassettes verkrijgbaar.

Specificaties: SOG Aansluiting voor 2e cassette

  • Naam: Aansluiting voor 2e cassette
  • PLU: 1017666C
  • Merk: SOG
  • Materiaal: Kunststof
  • Type toilet: Type A C2-C3-C4 Type B C-200 Type F C-250

Recensie: SOG Aansluiting voor 2e cassette

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief