SodaStream

Maak in een handomdraai heerlijke frisdrank van kraanwater met een SodaStream frisdrankapparaat. Er is een ruime keuze aan Sodamix siroopsmaken om een lekkere frisdrank te maken. Of u voegt geen siroop toe en drinkt heerlijk koolzuurhoudend water.

Meer dan 1,5 miljard liter frisdrank

SodaStream is actief in 46 verschillende landen en heeft meer dan 2000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf dat een uniek product verkoopt werd in 1903 opgericht. SodaStream staat voor kwaliteit en design en wil een bijdrage leveren aan een beter milieu. Tegenwoordig wordt er jaarlijks zo’n 1,5 miljard liter zelfgemaakte SodaStream frisdrank gedronken.

‘Doe het zelf’ frisdrank

Nederland behoort tot de wereldtop als het gaat om kraanwater. Kraanwater voldoet in Nederland aan zeer strenge eisen en zit vol mineralen die goed zijn voor het lichaam. Bovendien is het heel goedkoop. Door SodaStream te gebruiken om frisdrank te maken bespaart u geld. En is uw frisdrank op? Dan vult u snel een nieuwe fles met uw SodaStream apparaat. Door meerdere flessen te gebruiken kunt u uw koelkast vullen met verschillende frisdranken.

Goed voor het milieu

Door het gebruik van een SodaStream machine spaart u het milieu. Er hoeven minder flessen vervoerd, opgeslagen en verwerkt te worden. U gebruikt één of meerdere petflessen die tot drie jaar meegaan. Eén SodaStream fles vervangt zo’n 2000 reguliere flessen. Met het frisdrankapparaat gaat u vervuiling tegen en maakt u een verantwoorde keuze. Ook zijn de gascilinders van het apparaat navulbaar, wat de hoeveelheid afval beperkt. De Sodamix verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar.

Veel verschillende smaken

Er is een breed assortiment aan SodaStream smaken op de markt. Zo kunt u op zoek gaan naar de smaak die het beste bij u past. De zelfgemaakte frisdrank is ook een gezondere keuze. De siropen zijn vol van smaak, maar bevatten 50% minder suiker en minder calorieën dan een reguliere frisdrank. Ook zijn er meerdere light varianten beschikbaar.

Stijlvolle machines

SodaStream frisdank kunt u maken met één van de SodaStream apparaten. De machines zijn eenvoudig te bedienen en zijn niet aangesloten op het stroomnet. Daardoor kan op iedere locatie frisdrank gemaakt worden met dit apparaat. Ook op de camping of op de boot. Met de druk van een gascilinder wordt uw frisdank of koolzuurhoudend water klaargemaakt. De machines hebben verschillende mooie designs waardoor ze niet misstaan in de keuken.

Nieuwsbrief