-38%

  • Dynamo frisdrankapparaat
  • YouTube
Dynamo frisdrankapparaat

SodaStream Dynamo frisdrankapparaat

Niet op voorraad

79,99

49,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SodaStream Dynamo frisdrankapparaat

Met het SodaStream Dynamo frisdrankapparaat maakt u eenvoudig zelf frisdrank. Kraanwater wordt met dit apparaat veranderd in koolzuurhoudend water. Door daar een sodamix siroop aan toe te voegen heeft u een lekkere frisdrank.

Kraanwater als basis

Sodamix frisdrank maakt u van kraanwater. Het Nederlandse kraanwater behoort tot het beste van de wereld en doet niet onder voor bronwater. Het is dus een uitstekende basis voor frisdrank. Ook hoeft u geen flessen frisdrank van de supermarkt naar huis te vervoeren en gebruikt u minder plastic flessen. Zo spaart u het milieu. Een SodaStream fles gaat tot drie jaar mee, waardoor u veel flessen uit kunt sparen.

Eenvoudig frisdrank maken

Het Dynamo frisdrankapparaat stelt u in staat om eenvoudig frisdrank te maken. Het apparaat heeft geen stroom nodig, waardoor deze ook uitstekend op de camping te gebruiken is. Het apparaat voegt koolzuurgas rechtstreeks uit de CO² cilinder toe. De meegeleverde cilinder heeft voldoende inhoud voor zo'n 60 liter frisdrank. De cilinder wordt gehuurd en blijft eigendom van SodaStream, zoals in het gebruikerstoelatingscertificaat beschreven is. Ook wordt een 1 liter petfles meegeleverd. U hoeft enkel nog een lekkere sodamix uit te kiezen en kunt aan de slag.

Specificaties: SodaStream Dynamo frisdrankapparaat

  • Naam: Dynamo frisdrankapparaat
  • PLU: 1189961
  • Merk: SodaStream
  • Inclusief: 1 CO² cilinder en 1 liter fles

Recensie: SodaStream Dynamo frisdrankapparaat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief