ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

SodaStream Duopack 1 liter RVS flessen

Niet op voorraad
19,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SodaStream Duopack 1 liter RVS flessen

Het Duopack met SodaStream 1 liter RVS flessen is geschikt voor het SodaStream frisdrankapparaat. Deze flessen hebben speciale RVS details, die de flessen een luxe uitstraling geven.

Langer koolzuurhoudende frisdrank

De dop en de onderzijde van de flessen zijn uitgevoerd in RVS. De fles is hermetisch af te sluiten, waardoor uw frisdrank langer goed blijft. Zo kunt u lang geniet van een lekker glas frisdrank. De flessen hebben een uiterste houdbaarheidsdatum waarna ze vervangen dienen te worden. Dit wordt veroorzaakt door de constante koolzuurdruk die op de flessen staat.

Specificaties: SodaStream Duopack 1 liter RVS flessen

  • Naam: Duopack 1 liter RVS flessen
  • PLU: 1189967
  • Merk: SodaStream
  • Uitvoering: RVS petfles
  • Inhoud: 1 liter

Recensie: SodaStream Duopack 1 liter RVS flessen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief