Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

SodaStream CO² huurcilinder

Niet op voorraad
24,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SodaStream CO² huurcilinder

De SodaStream CO² huurcilinder is te gebruiken als extra cilinder voor uw SodaStream apparaat. De cilinder zorgt voor de toevoeging van koolzuurgas aan frisdrank. Deze cilinder heeft voldoende capaciteit om 60 liter frisdrank of water van koolzuur te voorzien.

Frisdrank blijven maken

Deze CO² cilinder is te gebruiken als tweede cilinder. Als de eerste cilinder leeg is kunt u deze direct vervangen en uw frisdrankapparaat blijven gebruiken. Een lege cilinder kan alleen in onze winkel in Schijndel ingeruild worden tegen een volle cilinder tegen betaling van de prijs van enkel de gasvulling. Het is niet mogelijk om in onze webshop een lege cilinder in te wisselen.

Let op: Deze huurcilinder wordt gehuurd van SodaStream en blijft eigendom van het bedrijf, zoals in het gebruikerstoelatingscertificaat beschreven is. De cilinder kan enkel in onze winkel in Schijndel of een ander SodaStream verkooppunt worden ingeleverd.

Specificaties: SodaStream CO² huurcilinder

  • Naam: CO² huurcilinder
  • PLU: 1035611
  • Merk: SodaStream
  • Inhoud: Koolzuurgas voor 60 liter frisdrank of water

Recensie: SodaStream CO² huurcilinder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief