Snowboard kopen

Air tricks en grab tricks, lekker zigzaggen en draaien door de verse sneeuw. Snowboarden is dan misschien nog een 'jonge' sport, maar inmiddels niet meer weg te denken van de skipiste. En de populariteit neemt nog steeds toe! Maar waarom niet allebei doen: skiën én snowboarden? Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor een breed aanbod aan snowboards, snowboardbindingen en snowboardschoenen. Een complete uitrusting voor een complete wintersportvakantie dus!

Lees meer.

1/8

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8

1/8

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8

Snowboards in verschillende modellen

Of u nu een beginnende, gevorderde of ervaren snowboarder bent: bij De Wit Schijndel vindt u altijd een passend snowboard. Wij verkopen boards die zowel geschikt zijn voor de diepe poedersneeuw, als snowboards waarmee het uitstekend carven is op een geprepareerde piste. Er bestaan drie categorieën snowboards: camber snowboards met voorspanning, rocker snowboards en flatline snowboards. U vindt bij De Wit Schijndel snowboards van de merken Flow, K2, Nitro en Salomon.

Snowboardbindingen en snowboardschoenen

Niet alleen voor snowboards gaat u naar De Wit Schijndel, ook voor snowboardbindingen en snowboardschoenen kunt u prima bij ons terecht. U heeft de keuze uit Strap-, Flow- en K2-snowboardbindingen van Flow, K2, Nitro, Raiden en Salomon.
Snowboardschoenen zijn in verschillende soorten te koop. Niet alleen moeten we onderscheid maken tussen beginners, licht gevorderden en gevorderden. Ook gebruikt u voor carven op de piste andere schoenen dan voor het maken van tricks en jumps in een funpark. Bij De Wit Schijndel vindt u schoenen van Flow, K2, Nitro en Salomon.

Snowboard kopen bij De Wit Schijndel

Weet u precies welk snowboard u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal modellen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de categorieën bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Nieuwsbrief