Smev MO9222 glasplaat

Op bestelling

84,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Smev MO9222 glasplaat

Dit zijn de los verkrijgbare glasplaten behorend bij het MO9222 model van Smev. Dit model is een combinatie van spoelbak en 2pits-gastoestel. Beide helften bevatten een, onafhankelijk van elkaar, scharnierende afdekplaat van hittebestendig veiligheidsglas. Een linker- en rechterglasplaat voor deze MO9222 combinatie is los verkrijgbaar. Ook deze afdekplaat is vervaardigd van temperatuurbestendig veiligheidsglas. Omdat De Wit Schijndel een glasplaat op bestelling levert, neemt dit een wat langere tijd in beslag dan u van ons gewend bent. Reken graag voor de aanschaf van deze glaspl(a)at(en) op een levertijd van ± 2 weken.

Specificaties: Smev MO9222 glasplaat

  • Naam: MO9222 glasplaat
  • PLU: 1152466C
  • Merk: Smev
  • Afdekplaat: Behorend bij de MO9222 combinatie van Smev
  • Materiaal: Temperatuurbestendig veiligheidsglas
  • Bijzonderheden: Op bestelling leverbaar. Levertijd ± 2 weken
  • Glasplaat positie: Links Rechts

Recensie: Smev MO9222 glasplaat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief