Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Sitecom LN-555 homeplug netwerkadapter

Binnenkort leverbaar
99,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Sitecom LN-555 homeplug netwerkadapter

Niet voldoende bereik in één van uw kamers in huis? Deze homeplug zorgt ervoor dat u uw thuisnetwerk eenvoudig kunt uitbreiden en creëert in een oogopslag een extra draadloze hotspot. Buiten dat u een draadloze hotspot kunt creëren kunt u ook per adapter twee ethernetkabels gebruiken om via de kabel op internet te kunnen. Dit is met name geschikt voor oudere apparaten die niet draadloos op internet kunnen.

Voordelen van een Homeplug

Het gebruiksgemak is wat een Homeplug ideaal maakt. De homeplug maakt gebruik van het stroomnetwerk, en door het compacte design is het eenvoudig in het stopcontact te steken. U heeft dan verder geen last van extra kabels of apparaten die veel ruimte in beslag nemen. Hierdoor kunt u simpel bestanden en randapparatuur delen met aangesloten apparaten. Als u voor het eerst een Homeplug aanschaft dan heeft u beide homeplug adapters nodig. Hiermee kan het thuisnetwerk eenvoudig uitgebreid worden via het stroomnetwerk. Sluit de eerste homeplug aan op de router en plaats deze in het stopcontact. De tweede homeplug steekt u in het stopcontact in de ruimte waar u weinig tot geen Wifi verbinding heeft of een apparaat heeft wat via de ethernetkabel aangesloten dient te worden. Heeft u al een homeplug en is dit ter uitbreiding kijk dan naar de variant met één homeplug.

Veiligheidsknop

De veiligheidsknop zorgt ervoor dat u een veilige internetverbinding krijgt met slechts één druk op de knop. Daarnaast is deze Homeplug voorzien van een automatische stand-by functie die in werking treed zodra u het aangesloten apparaat uitschakelt. Dit zorgt ervoor dat het stroomverbruik van de Homeplug met ongeveer 60% afneemt.

Specificaties: Sitecom LN-555 homeplug netwerkadapter

 • Naam: LN-555 homeplug netwerkadapter
 • PLU: 1179676
 • Merk: Sitecom
 • Verbruik: 6,5 watt
 • Kleur: Wit
 • Inclusief: Wi-Fi Homeplug starter pakket
  Gebruikshandleiding
  2x UTP kabel
 • Artikelnummer: LN-55
 • Garantie: 10 jaar Sitecom garantie, registreer uw product binnen drie weken na aankoop

Recensie: Sitecom LN-555 homeplug netwerkadapter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief