Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Shurflo Whisper King waterpomp

(5)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Shurflo Whisper King waterpomp

De Shurflo Whisper King drukpomp is een membraanpomp. Door een aantal slimme aanpassingen ten opzichte van vergelijkbare waterpompen heeft de Whisper King een veel lagere geluidsopbrengst. Ideaal voor bijvoorbeeld caravans of campers waar de waterpomp onder of dicht bij het bed wordt gemonteerd.

Meteen bij openen van de kraan een constante waterstroom
Drukpompen zoals de Whisper King leveren een zeer gelijkmatige stroom water. Zonder stotteren. Een ingebouwde terugslagklep voorkomt dat het water terugloopt in de watertank. Bij het openen van de kraan komt er dan ook direct water uit de kraan.

Geschikt voor iedere kraan, ook zonder schakelaar
Een drukpomp start automatisch als de druk in de leiding wegvalt. Dit gebeurt zodra de kraan wordt opengedraaid. Wordt de kraan gesloten dan bouwt de druk zich weer op en stopt de waterpomp automatisch. Er komt verder geen andere schakelaar aan te pas. Daardoor is de Whisper King met iedere kraan te gebruiken.

Extreem stille werking
De Whisper King is speciaal ontwikkeld om zo weinig mogelijk geluid te maken. Zo heeft de Whisper King een permanent magneet motor en pomphoofd met een laag toerental. De montageplaat van de waterpomp is volledig gemaakt van geluidsabsorberend kunststof zodat de trillingen van de pomp niet worden versterkt door de ondergrond.

Robuust
Een pomp van Shurflo kan tegen een stootje! Zo is het kortstondig drooglopen van de waterpomp geen enkel probleem. De Whisper King is bestand tegen trillingen en is stootvast. Om overbelasting te voorkomen heeft de Whisper King een thermische beveiliging.

Onderhoudsvrij en simpel te monteren
De Shurflo Whisper King wordt buiten de watertank gemonteerd. De membraanpomp zuigt zelf het water uit de schoonwatertank. Daardoor kan de pomp op een andere plek gemonteerd worden dan de watertank. De bevestiging kan in bijna iedere mogelijke positie. Hierdoor kan de Whisper King op een gemakkelijk bereikbare plek gemonteerd worden. Ideaal voor schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden.

Controleer altijd of het watersysteem bestand is tegen de druk die deze waterpomp levert!
Gebruik uitsluitend gewapende waterslangen die bestand zijn tegen druk.

Specificaties: Shurflo Whisper King waterpomp

 • Naam: Whisper King waterpomp
 • PLU: 1116576
 • Merk: Shurflo
 • Soort: Drukpomp
 • Aansluitspanning: 12 volt
 • Liters per minuut: 10 liter per minuut
 • Druk: 2,1 bar (30 psi)
 • Sluitdruk: 3,1 bar
 • Afmetingen: 197 x 127 x 113 mm (h x b x d)
 • Verbruik: 5,5 ampère maximaal
 • Drukschakelaar: Geïntegreerd in pomp
 • Opvoerhoogte: 180 cm maximaal
 • Aanzuiglengte: 900 cm maximaal
 • Terugslagklep: Geïntegreerd in pomp
 • Droogloop mogelijk: Ja
 • Vorstbestendig: Nee
 • Gewicht: ± 2,1 kg
 • Inclusief: Filter voor drukpomp en wartels met tule voor slang
 • Aanbeveling: Controleer altijd eerst of boiler, slangen, kranen en koppelingen bestand zijn tegen de druk van deze pompen

5 Recensies voor: Shurflo Whisper King waterpomp

 • Shurflo pompen
  Adriaan's koffiekar, 12-09-2017
  Een reactie op: R. FIERLOOS

  Wat voor pomp je ook gebruikt, helemaal stil zal het nooit worden, er spelen meerdere factoren, heeft u stugge of flexibele leidingen, plaatsing van de pomp in een afgesloten ruimte kan juist negatief werken, een drukvat doet wonderen want dan slaat de pomp niet voor ieder wissewasje aan, ik heb in m'n koffiekar een 5 liter drukvat, daardoor heb je geen terugslag geluiden, constante 2,8 bar slaat bij mijn vrijwel constante watervraag om de paar minuten aan, heb nu de trailking in gebruik, kost een beetje voor een goede kwaliteit, gaat wel in de winter mee naar huis af en toe een setje membramen, puur voor de zekerheid en heb een 2e als reserve, moet wel honderden koffies per dag kunnen maken, heb de reserve niet nodig gehad in vijf jaar tijd
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Teleurgesteld
  R Fierloos, 31-03-2017
  Ik had al een Shurflo pomp in mijn camper maar deze maakte te veel lawaai dus wilde ik de Whisperking, ook omdat ik veel goed las. Maar ik vind hem enorm tegen vallen en ben er niet veel mee opgeschoten, ietsje misschien? Heb van alles geprobeerd, nu hangt de pomp en het drukvaatje zelfs in elastieken , dus geen contact met wand of vloer maar nog geen resultaat waar ik hem voor heb aangeschafd, dus ik ben teleurgesteld.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • shurflo whisper king
  harm eikelkamp, 29-08-2016
  ben blij met het resultaat. lekker stil
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Shurflo Whisper King waterpomp
  v Holten, 20-08-2016
  Prima product en lekker stil
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Geluidsarme waterpomp
  Robben, 07-08-2016
  Ben zeer tevreden van dit produkt
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief