ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Shock Doctor Braces gebitsbeschermer

(1)
Op voorraad

29,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Shock Doctor Braces gebitsbeschermer

De Braces gebitsbeschermer van Shock Doctor biedt een goede bescherming voor de hockeyer. Als de mond in aanraking komt met bal of stick vangt het bitje de klap beter op.

Gebitsbeschermer verplicht

Met ingang van het seizoen 2015-2016 is het dragen van een gebitsbeschermer verplicht bij door de KNHB georganiseerde wedstrijden. Dit is verstandig ook, want als een bal of een hockeystick in aanraking komt met mond en tanden is de schade met een gebitsbeschermer aanzienlijk minder dan wanneer er zonder gebitsbeschermer wordt gespeeld.

Voor beugeldragers

Met een beugel is het lastiger om een geschikte gebitsbeschermer te vinden, tot nu. De Shock Doctor Braces is een gebitsbeschermer die specifiek is ontwikkeld voor beugeldragers.

Eenvoudig in gebruik

Veel gebitsbeschermers werken volgens het boil en bite principe en moeten eerst verhit worden en vervolgens in de mond worden gedaan voor een optimale pasvorm. De Braces kan direct worden gebruikt.

Insta-Fit

Het dragen van een beugel moet ervoor zorgen dat tanden anders komen te staan. De speciale contructie en het gebruik van siliconen past deze gebitsbeschermer altijd.

Materialen

De Braces gebitsbeschermer is gemaakt van siliconen. Deze specifieke soort siliconen is geschikt voor huidcontact en wordt ook wel geschikt voor medisch gebruik genoemd.

Verschillende maten

De ShockDoctor Braces is verkrijgbaar voor junioren, in het algemeen, tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen is er een uitvoering voor senioren beschikbaar.

Specificaties: Shock Doctor Braces gebitsbeschermer

 • Naam: Braces gebitsbeschermer
 • PLU: 1170515C
 • Merk: Shock Doctor
 • Kleur: Blauw transparant
 • Maten: Verkrijgbaar in junior en senior
 • Materiaal: Siliconen
 • Inclusief: Opbergbox
 • Bijzonderheden: Speciaal ontwikkeld voor beugeldragers
 • Maat: Junior Senior

Recensie: Shock Doctor Braces gebitsbeschermer

 • Shock doctor beugel braces
  Antheunisse, 04-09-2016
  Bij kind van 12 niet kopen. Kinder uitvoering te kein en grote mensen uitvoering te groot. Ik was 30 euro kwijt voor nop.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief