Shinga

Shinga is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. Het assortiment van Shinga bestaat uit elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen en accessoires zoals fietstassen en -hoezen. Shinga ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle producten zelf, wat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Fietsen met trapondersteuning

Dankzij de elektrische fietsen van Shinga fietst u altijd met een duwtje in de rug. Door het geven van trapondersteuning is er een lagere inspanning vereist. Zo raakt u minder snel buiten adem en zijn hellingen makkelijker te nemen. De fietsen van Shinga beschikken daarnaast ook over opties om extra snelheid te maken en een speciale wandelstand. De elektrische fietsen kenmerken zich door een laag gewicht en een stabiele wegligging, dit verhoogt het rijcomfort en zorgt ervoor dat de fiets makkelijker stuurt.

Elektrische vouwfietsen

Shinga heeft ook elektrische vouwfietsen in het assortiment. Deze fietsen zijn makkelijk in te vouwen tot een klein pakket. Het grote voordeel is dat de fiets eenvoudig in auto, caravan of camper past en u ook op vakantie uw elektrische fiets kunt gebruiken. De vouwfietsen hebben een vouwtijd van 20 seconden, waardoor u ze snel en eenvoudig in en uit kunt klappen.

Nieuwsbrief