Severin TO 5025 bakoven

Schrijf een review

Niet op voorraad

49,99

39,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Severin TO 5025 bakoven

De bakoven van Severin heeft een inhoud van ± 9 liter. Voorzien van 60 minuten timer met geluidssignaal na het beëindigen van de baktijd. Verder heeft deze bakoven 4 standen waardoor uw voedsel eenvoudig op juiste wijzen warm gemaakt kan worden. U kunt kiezen uit de volgende standen: uit - bovenwarmte - onderwarmte - boven en onderwarmte.

Specificaties: Severin TO 5025 bakoven

  • Naam: TO 5025 bakoven
  • PLU: 1152840
  • Merk: Severin
  • Ovencapaciteit: ± 9 liter
  • Buitenmaten: 35.8 x 31 x 21 cm (l x b x h)
  • Vermogen: 800 watt
  • Inclusief: Gril en bakrooster

Recensie: Severin TO 5025 bakoven

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief