Severin Pizza-raclette grill

Op voorraad

89,00

69,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Severin Pizza-raclette grill

De pizza-raclette grill van Severin heeft een hoogwaardige kunststofbehuizing. Er zijn 2 afzonderlijk schakelbare verwarmingselementen voor de grillplaat boven en de pannetjes onder. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke van de platen u aan wilt zetten. De grillplaat heeft een anti aanbaklaag en is omdraaibaar. De grillplaat heeft aan de ene zijde een geribbeld en de andere zijde een glad oppervlak. Komt met 8 spatels en 8 bakjes en bakvorm voor de pizza. Als u het deeg uitrolt dan kunt u met deze bakvorm precies de juiste grootte deeg eruit halen die in het pannetje past.

Specificaties: Severin Pizza-raclette grill

  • Naam: Pizza-raclette grill
  • PLU: 1213416
  • Merk: Severin
  • Vermogen: 1150 watt
  • Inclusief: 8 spatels en 8 pannetjes
  • Afmetingen: Grillvak 21,5 x 35 cm (l x b)
  • Kleur: Zwart

Recensie: Severin Pizza-raclette grill

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief