tot -36%

 • Parasol met ledverlichting
 • Parasol met ledverlichting
 • Parasol met ledverlichting
Parasol met ledverlichting

SENS-Line Parasol met ledverlichting

Schrijf een review

Op voorraad

139,95

89,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SENS-Line Parasol met ledverlichting

De Parasol met ledverlichting van SenS-Line is een echte uitkomst. In de baleinen van deze parasol zijn leds aangebracht die werken op zonne-energie, dus u heeft geen snoeren nodig. Deze parasol is verkrijgbaar in twee vormen; rechthoekig en rond.

Geïntegreerde ledverlichting

Een parasol wordt voornamelijk gebruikt als middel om in de schaduw te kunnen zitten. Met deze innovatieve vinding is het ook een middel om lekker beschut buiten te zitten wanneer de zon weg is. De leds zijn geplaatst in de baleinen van de parasol en ze worden opgeladen middels zonne-energie. Aan de bovenkant van de parasol, op de punt, zit een paneel waarmee de zonne-energie wordt opgevangen.

Gebruiksgemak

De parasols kunnen eenvoudig worden opengevouwen door het draaimechanisme. Staat de zon net een beetje vervelend dan kan de parasol helemaal perfect worden afgesteld door middel van de knikarm die bovenin de parasolstok zit. Om de verlichting in te schakelen of uit te schakelen is een knop geplaatst bij de slinger van het draaimechanisme.

Specificaties: SENS-Line Parasol met ledverlichting

 • Naam: Parasol met ledverlichting
 • PLU: 1195575C
 • Merk: SENS-Line
 • Afmetingen: Rechthoek: 210 x 270 cm
  Rond: 300 cm
 • Materiaal: Polyester doek
 • Gewicht: ± 10 kg
 • Exclusief: Parasolvoet
 • Bijzonderheden: Met ledverlichting op zonne-energie
 • Uitvoering: Rechthoek

Recensie: SENS-Line Parasol met ledverlichting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief